2013. augusztus 23., péntek

Avon világoskék körömlakk (Veszprém) - Jelenlegi ára: 200 Ft

A képen látható világoskék színű avonos körömlakk eladó! 1-2 alkalommal volt használva, szinte tele van!
Olvasd el!:
--------------------------------------------------
Kedves Vevő!
Az oldalt két személy használja, Attila és testvére Mónika. Attila Monostorapátiban lakik, Mónika Veszprémben. Ebből adódóan a személyes átvételek a fenti helyszíneken oldható meg. Ha valaki több terméket vásárol, mindkét féltől, akkor előzetes megbeszélés alapján megoldható az egy helyen való személyes átvétel ill. a közös postázás. Mónika 2 kicsi gyermekkel van otthon, így a személyes átvétel kizárólag a lakcímén lehetséges előre megbeszélt időben. Attila egy másik email címről intézi az ő adásvételeit, de a megadott email címen is elérhető.
Azok az eladó termékek, amelyeket Mónika árul, a címsorban "(Veszprém)" jelzővel van feltüntetve! Ahol nincs ilyen jelző, azt Attila árulja!
Próbáljuk rugalmasan kezelni az adásvételeket, hogy mindenki igényeinek megfeleljünk, ezt a kedves vevőktől is elvárjuk!
Köszönjük a megértést és a türelmet!
Szép napot mindenkinek!
Mónika, Attila
2012. 10. 24.
Fontos információ:
A vásárlás napjától számított 1 hét áll rendelkezésre mindenkinek, hogy lebonyolítsuk az adás-vételt! Ellenkező esetben az árut visszarakom eladásra és negatív értékelést adok! Simán vagy sima elsőbbségivel csak akkor küldöm, ha a vevő előre megírja a pozitív értékelést! Utánvéttel nem postázok!  
------------------------------------------------------------


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2013-09-03 12:20
. Avon világoskék körömlakk (Veszprém) - Jelenlegi ára: 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése