2013. augusztus 30., péntek

Eat Control - 120 rágótabletta, fogyás BIOTECH USA - Jelenlegi ára: 2 890 Ft


Az Eat Control a legkedvesebb társad lesz a hatékony fogyókúrában. Segít ellenállni mindenféle étel és nassolnivaló csábításának, így az üres kalóriák kísértésétől megszabadulva könnyebben tudsz a tudatos testformálásra összpontosítani. Segítségével a kívánt eredményt egyszerűbb lesz elérned – és megtartanod.
Éhség? Nem kell megküzdened vele!
Ébresztő! A XXI. századi fogyás már nem az éhezésről szól! Hiszen az pont egy ellentétes folyamatot indít be: a szervezet pánikolni, majd eszeveszetten raktározni kezd, és máris kedvünkre retteghetünk a jojó-effektustól. Éppen ezért a tudatos testformálóknak eszükbe sem jut az éhség – és ebben egy hatékony étvágycsökkentőnek kiemelt szerepe van!
Az Eat Control nem csupán az éhség érzetétől szabadít meg, hanem az éhség okozta stressznek is elejét veszi. Így a szervezeted ahelyett, hogy kétségbeesne, a célodnak megfelelően ráhangolódik a fogyásra.
Szabályozd könnyedén.
Az éhséget két receptor érzékeli: az egyik a gyomorban lévő nyomást méri, a másik a vércukorszintet ellenőrzi. Ha egyik vagy másik, netán mindkét receptor jelez, rövidesen támad az éhség... Az Eat Control pont ezt a két érzékelő-receptort blokkolja, s ezzel eléri, hogy a szervezeted ne éhségriadót fújjon, hanem inkább a testedben felhalmozott zsírkészlet elégetéséből szerezzen energiát.
Csak egészségesen!
A fogyókúrának nem szabad vészharangokat kongatnia a szervezetedben! Az Eat Control a természetes működést fenntartva segít átprogramozni a testedet, hogy valódi, tartós súlycsökkenést érhess el.
Természeteses Neked!
Az éhségcsökkentő hatást olcsóbb és egyszerűbb mesterséges vegyületekkel elérni, ám az Eat Control ennél sokkal jobban szeret téged és a testedet. Csupa természetes, a szervezet számára jól ismert összetevőt tartalmaz, így nem kell kellemetlen, esetleg veszélyes mellékhatásoktól tartanod, hanem könnyű lélekkel ráhangolódhatsz egy kíméletes, mégis hatékony termék jótékony támogatására.
Átlagos tápérték
1 adag 6 rágótabletta
1 doboz 20 adagot tartalmaz
Megnevezés
6 tabletta
*RDA%
Kalória
42, 9 kJ / 10, 2 kcal
**
Fehérje
1g
**
Szénhidrát
1g
**
Zsír
0 g
**
Inulin
4, 78 g
**
Narancsrost
1248 mg
**
Narancspor
384 mg
**
B6 vitamin
0, 8 mg
57%
Folsav
316, 8 µ g
158%
B12 vitamin
2, 4 µ g
96%
*RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel, **RDA: érték nincs megállapítva
Összetevők:  inulin, szorbit, narancsrost, narancspor, csomósodást gátló (magnézium sztearát), édesítő (aceszulfám-K), aroma, színezék (annatto), cianokobalamin, piridoxin-hidroklorid, folsav.
Felhasználási javaslat:  fogyasszon 2 rágótablettát naponta háromszor, 10 perccel az étkezések előtt, 1 pohár vízzel.
A postázás ajánlott levélként 500 Ft- ba kerül, több db esetén természetesen csak egyszer kell kifizetni.
Figyelmeztetés:
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!
Kérlek csak akkor licitálj ha komolyan gondolod a vásárlást! . Ha több termékem is érdekel kedvezményt tudok adni. A nyertes licitálónak 2 napja van a kapcsolat felvételre és 5 napja a fizetésre. Ezek bármelyike lejár és nem jelentkezik negatív értékeléssel jutalmazom és a termék újra licit tárgyát képezi!
Ha bármilyen kérdésed lenne írj bátran, szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Ha van egy kis időd,  IDE KATTINTVA  nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2013-09-18 10:01
. Eat Control - 120 rágótabletta, fogyás BIOTECH USA - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése