2013. augusztus 13., kedd

Elektromos cigaretta e cigi E health eladó 1890.-/ - Jelenlegi ára: 1 890 Ft


Külföldi Tartózkodásom miatt   
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!  
A POSTÁZÁS 2 munkanap ! Ha befizet a számlámra akár aznap postáztatom önnek.
Mottónk  MEGBÍZHATÓSÁG GYORSASÁG !!!!! !
Akció
1db SZETT 1890. - Ft 
ELEKTOMOS CIGARETTA.
10 DB BÁRMILYEN ERŐSSÉGŰ PATRON
230V TÖLTŐ,
AUTÓS TÖLTŐ,
USB TÖLTŐ.
7 ok, amiért érdemes áttérned e-cigarettára
Az érzés ugyanaz, hiányérzet nélkül
Az elektronikus cigarettának köszönhetően úgy teheted le a hagyományos cigarettát minden káros hatásával együtt, hogy cserébe nem kell lemondanod arról az érzésről, amit a cigarettázás jelent Neked.
Nincs kátrány, nincs szén-monoxid
Az e-cigi füstje nem tartalmaz sem kátrányt, sem szén-monoxidot, sem azt a több ezer mérgező és rákkeltő vegyületet, ami a hagyományos cigaretta füstjében megtalálható.
Segíthet a leszokásban
A dohányzásról való leszokás általában azért fullad kudarcba, mert a leszokóban lévő dohányosnak nem csak a nikotin hiányzik, hanem a cigarettázással járó mozdulatsor is, a megszokás, a füst kifújása, pár perc kikapcsolódás.
Az elektronikus cigaretta ezeket is pótolja,  mivel ugyanúgy kell szívni, mint a hagyományos cigarettát. Porlasztója füstszerű párát képez, ami teljesen úgy néz ki és olyan hőmérsékletű mint a cigarettafüst, de valójában nem az! Amikor szívod, az akkumulátor végén lévő LED világít, így az e-cigi még a parázslást is szimulálja.
Nem lesz büdös a szád és a kezed, nem sárgulnak a fogaid
Mivel az e-cigaretta füstje valójában nem füst, hanem füstnek tűnő pára, nem tartalmazza a 2. pontban felsorolt anyagokat, így elfelejtheted a cigaretta okozta szájszagot és a cigi miatt sárguló fogakat is. Emellett újra élvezheted az ételek ízét, nem nyom el mindent a cigaretta.
A környezetedben élőket sem mérgezed
Ha e-cigit használsz, megkíméled a körülötted élőket a passzív dohányzástól. Gondolj a párodra, gyermekeidre, és a környezetedben élőkre is. E-cigarettával úgy is hódolhatsz szenvedélyednek, hogy sem a saját, sem mások egészségét nem károsítod.
Bárhol rágyújthatsz!
Mivel nem ég, és csak látszólag füstöl (pára), dohányzást tiltó helyeken is nyugodtan használhatod, akár a munkahelyeden is. Végre megszűnik az esőben álldogálás és a téli fagyoskodás, emellett a főnöködet sem idegesíti többé a gyakori cigiszünet!
Sokkal olcsóbb, mint a hagyományos cigaretta
Miután vettél egy ilyen, a későbbiekben már csak a patronokra van szükséged ahhoz, hogy biztosítsd napi cigaretta adagod. 1 patron kb. 2 doboz hagyományos cigarettának felel meg, ára mindössze 30Ft. Ez alapján nem nehéz kiszámolni, mennyit spórolhatsz hosszú távon, ha hagyományos cigi helyett elektronikus cigarettát használsz. Ráadásul míg a normál cigaretta egyre drágább, az e-cigaretta évről-évre olcsóbb.  
A patronok különböző erősségben nálam ( is ) megvásárolhatóak.



Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2013-08-31 10:46
. Elektromos cigaretta e cigi E health eladó 1890.-/ - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése