2013. június 25., kedd

Féktárcsazár motorkerékpár féktárcsa zár. Biztonsá - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Féktárcsazár motorkerékpár féktárcsa zár. Biztonság mindenekelőtt. /22222/Elmegy motorozni, beül egy étterembe, de nincs ablak melleti hely, nem látja drága kincsét, vagy tovább megy vagy lezárja motorját. Lezárja, de mivel? Mivel, hogy le kell, mert különben ellopják! Aki motorozik, az tudja a probléma forrását. A motoros ruhákon nincs hely nincs zseb, a motoron nincs hely nincs kesztyűtartó, nincs hova tenni egy lakatot. Féktárcsazár, igen kis helyen elfér, van hozzá kis tartó táska, amivel fel lehet tenni a motorra amikor nem használja. Megbízható, biztonságos megoldás. A féktárcsát lezárni, és nem forog a kerék.
Féktárcsazárat a féktárcsa egyik hűtő furatába kell tenni, ezáltal megakadályozza, hogy a kerék elforogjon, hiszen a féknyeregnek ütközve megállítja a kereket. Ezután csak a hozzávaló biztonsági kulccsal lehet levenni. Használaton kívűl a hozzákapott kis táskában lehet tárolni.
1db féktárcsazár
1db. Táska a szállításhoz
2db. Biztonsági kulcs.
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:50
. Féktárcsazár motorkerékpár féktárcsa zár. Biztonsá - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése